Etter over 22 år på sørlandet åpner vi endelig vår første butikk i Bergen!

Dette skjer på Lagunen kjøpesenter i november 2018 og vi håper at nettopp du har lyst til å jobbe hos oss!

DSC06095.jpg DSC06143.jpg DSC06146.jpg

DSC06080.jpg  DSC06119.jpg  DSC06053.jpg

 

Vi trenger butikkmedarbeidere

Vil du bli en av Upstairs gjengen?

Hvem er du?
- Du er glad i interiør
- Du er kreativ
- Du er selvgående
- Du har gjennomføringsevne
- Du setter pris på høyt tempo
- Du liker å ha det ryddig rundt deg
- Du har glimt i øyet og gjør det lille ekstra for kundene

Kan du svare ja på dette, er du noe for oss!

Jobben består i:
- Kundebehandling
- Varepåfylling
- Vareoppstillinger
- Kasse
- Varemottak
- etc

Vi trenger både ekstra hjelper og deltider til dag, kveld og helgejobbing


Send din søknad og cv på www.finn.no/128097410 innen 20.sept 2018

 

Kontaktperson:

Silje Nystøl 47 33 32 03 | silje@upstairs.no

 

Litt om Upstairs

Upstairs er en annerledes butikkjede som selger gave, interiør, ting & tang. Vi har 6 butikker i sør Norge med mål om å åpne flere butikker. Vi importerer våre produkter direkte fra produsenter, uten fordyrende mellomledd. På den måten kan vi tilby gode varer til gode priser. Vårt hovedlager og kontor ligger like utenfor Kristiansand.

I 1996 startet Upstairs sin første butikk i Norge, i Kristiansand. Vi har mange dyktige medarbeidere som ønsker å gi våre kunder en god, annerledes og morsom handleopplevelse. Butikkene våre er bygget opp som en labyrint, med lune farger og rolig musikk. Varene er delikat presentert i koselige treesker og det bugner av inspirasjon fra gulv til tak. Vareutvalget er bredt, med et kjempestort utvalg av flotte stearinlys og servietter i alle regnbuens farger til gode priser. Utvalget av servietter er Norges største! Lysene og serviettene kommer fra ledende kvalitetsprodusenter i Danmark og Tyskland. Vi satser stort på dekor og tilbehør til fest, til alt fra de små hyggelige vennemiddagene til høytider som bryllup, konfirmasjon og dåp.

Upstairs er og har alltid ønsket å være annerledes. Dette er ikke en ren interiørbutikk som har det samme vareutvalget som mange andre interiørbutikker, men vi forsøker å være noe for seg selv, med egen varemiks og karakter.  Vi har også store avdelinger med interiørvarer, kort og papirprodukter, kurver til oppbevaring, bilder, rammer, kjøkkenvarer, rett og slett masser av ting og tang til lave priser.

Julen er en stor sesong, da er butikkene fylt med julestemning for liten og stor, og ikke minst masse kalendergaver og innpaknings tilbehør. Mange av varene importeres direkte fra fabrikk, uten fordyrende mellomledd, dermed kan vi gi kundene de gode prisene. 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×