Kundeservice

KONTAKT OSS

Upstairs AS
Rigedalen 17
4626 Kristiansand

Tlf: 38094000
Mail: post@upstairs.no

Finn våre butikker her

BETINGELSER

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Upstairs tilbyr sikker betaling med VISA/Mastercard via PayEx.

Visa_MasterCard.png

Betalingsmetode:

Betal med kredittkort, og vi vil ikke belaste kortet ditt før vi har sendt deg varene. Bruk av kredittkort på vår nettside ønsker vi å gjøre så trygt som mulig for deg som kunde, så vi bruker en 3D Secure betalingsløsning som er verifisert av både Mastercard og Visa. Personlige opplysninger vil ikke bli registrert vedrørende din transaksjon, da all informasjon foregår mellom deg og din bank.

Hva koster det å sende varen?

Fraktkostnad: Kr 99,- pr sending. Fri frakt over kr 999,-  

(Over 35kg, samt overdimensjonerte varer gjelder egne priser. Ta kontakt for pris)

Vi sender alle varer med posten i servicepakke eller brevpost. På servicepakke får du sporingsnummer som kan brukes på posten.no for å se hvor din pakke er. Vi leverer kun i Norge og til Svalbard. (På ordre til Svalbard vil varene vil bli sendt momsfritt, samt det komme et frakttillegg på 184,-)

Når får jeg varene?

Ordre pakkes og sendes normalt i løpet av 1-3 virkedager.

Viktig vedrørende bestilling på upstairs.no

Alle ordrer vi mottar er bindende for kjøper. Om vi oppdager at en ordre er gjennomført under falske forutsetninger, vil vi politianmelde dette. Eventuell svindel eller kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.
Uavhentede pakker vil bli belastet ett gebyr på kr 249,-

Reklamasjon

Oppdager du noe feil med varene må du ta kontakt med oss snarest, slik at vi kan hjelpe deg.

Angrefrist

Hos oss har du åpent kjøp i 100 dager. Om du ønsker å bytte/returnere noe trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg. Varene kan også returneres gratis i våre butikker.

Diverse info

Ved hvert produkt vil du finne mål/størrelse. Vi oppfordrer til å sjekke mål på produktene, fordi det er ofte vanskelig å oppfatte størrelsen ved kun å se på bilde. Vi tar også forbehold om at fargene på bildene kan avvike litt. Vi gjør oppmerksom på at Upstairs AS har copyright på bilder i nettbutikken. Hvis du ønsker å bruke bilder er det hyggelig, men vi vil at du sender oss en forespørsel  på nettbutikk@upstairs.no

Vær obs på at varer kan være utsolgte selv om det ikke er oppdatert på siden. Vi vil selvfølgelig ta kontakt med deg om dette skulle skje. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

Ved bestilling, godtar du automatisk våre betingelser.

Om du har spørsmål om andre ting er du alltid velkommen til å ta kontakt på nettbutikk@upstairs.no eller telefon 380 94 000.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×