Velkommen til Upstairs - Ting og tang siden 1996

Den første Upstairs butikken åpnet i 1996 i Markens gate, midt i hjertet av Kristiansand.

De første par årene var vi del av en dansk kjede, derav navnet Upstairs. Til tross for navnet ble butikken helt fra starten av liggende i en koselig kjeller i Markensgate 20, da vi et par år etter gikk ut av kjeden var butikken allerede blitt så populær i Kristiansand at vi satset videre med stort fokus på annerledes varer til lave priser. Upstairs er en familiebedrift startet av Bård og Bente Bårdsen, de begynte umiddelbart å reise verden rundt for å få tak i spennende og unike varer til gode priser. Butikken etablerte seg raskt som en opplevelsesbutikk, butikken med Sørlandets største utvalg av kvalitets lys og servietter, og massevis av småting og tang til lave priser, og det er vi stolte av å være den dag i dag. I 2008/2009 gikk sønn og datter, Bengt og Bianca Bårdsen, også inn i bedriften med ønske om å videreutvikle konseptet og åpne flere butikker. Det ble raskt butikker på Sørlandssenteret, i Arendal, Kvadrat kjøpesenter i Sandnes og Madla kjøpesenter i Stavanger. I mai 2017 åpnet kjeden også butikk på Arkaden kjøpesenter på Karl Johan i Oslo.

Butikkene er bygget opp som en labyrint, med lune farger, deilige dufter og rolig musikk. Varene er delikat presentert i koselige treesker og det bugner av inspirasjon fra gulv til tak. Vareutvalget er bredt, med et kjempestort utvalg av flotte stearinlys og servietter i alle regnbuens farger til gode priser. Lysene og serviettene våre kommer fra ledende produsenter fra Danmark og Tyskland og er av beste kvalitet. Vi satser stort på dekor og tilbehør til fest, til alt fra de små hyggelige vennemiddagene og til høytider som bryllup, konfirmasjon og dåp.

Upstairs er og har alltid ønsket å være annerledes, vi er ikke en ren interiørbutikk som har det samme vareutvalget som mange andre interiørbutikker, men målet er å forsøke å være noe for oss selv, med vår egen varemiks og karakter.  Vi har også store avdelinger med kjøkkenvarer, interiørvarer, kort og papirprodukter, kurver til oppbevaring, bilder, rammer, rett og slett masser av ting og tang til lave priser. Julen er en stor sesong for oss, da er butikken fylt med julestemning for liten og stor, og ikke minst masser av kalendergaver og innpaknings tilbehør. Mange av varene importeres fra direkte Asia, uten fordyrende mellomledd, dermed kan vi gi kundene de gode prisene.

 

Velkommen inn i Upstairs sin verden...vi tror du kommer til å trives!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×